Ecograf S12 SonoScape

Ecograful SonoScape S12 este noua definitie a performantei cu un design compact. Cu noua platforma software integrat, este usor de folosit, iar sistemul Doppler color functioneaza cu metode de lucru simplificate. Sistemul accelereaza procesul de investigare si simplifica gestionarea datelor.

Printre sistemele Doppler, ecograful stationar S12 redefineste pretul si performanta unui design practic. Este un sistem cu ultrasunete usor de utilizat, motiv pentru care va merge dincolo de asteptarile dumneavoastra si nu depaseste bugetul.
Setarile personalizate, bazate pe stilul tau de lucru propriu, baze de date si de gestionare a imaginii, solutii complete pentru pacienti.

Mail multe detalii despre Ecograful SonoScape S12

ecograf-sonoscape-s12
ecograf-sonoscape-s22

Ecograf S22 SonoScape

Ecograful S22 are ca scop oferirea confortului fizic si emotional in timpul examenului de imagistica medicala si permite vizualizarea anumitor organe interne utilizand ultrasunetele, fiind sigur atat pentru procesul de investigare cat si pentru cel de gestionare a fisierelor optimizate.

O serie de tehnologii testate, face pentru ecograful S22 o astfel de diferenta, iar claritatea imaginii îmbunatateste precizia.
Rezolutia mare va ajuta sa va îmbunatiti încrederea prin calitatea exceptionala a imaginii în special în detectarea anomaliilor sau leziune mici. Mai mult decat atat, protocoalele vor simplifica procesul de achizitie a imaginilor si vor spori calitatea generala.

Mail multe detalii despre Ecograful SonoScape S22

Ecograf S30 Sonoscape

Ecografia este metoda prin care se pot vizualiza diferite structuri anatomice cu ajutorul ultrasunetelor, iar ecograful S30 SonoScape este un sistem de imagistica puternic si versatil, care va ajuta sa îndepliniti o varietate de nevoi de formare a imaginii generale.

Ecograful S30 este elegant si ușor, ideal pentru spatii înguste, este dotat cu tehnologie puternica, care ofera imagini excelente de diagnostic cu viteza, calitate si precizie. Cu viziunea, simplitate si performanta sa, ecograful S30 promite sa faca fata cu usurinta celor mai recente tehnologii disponibile.

Mail multe detalii despre Ecograful SonoScape S30

ecograf-sonoscape-s30
ecograf-sonoscape-s40

Ecograf S40 Sonoscape

Prin ani de inovare continua si dezvoltare, SonoScape a dezvoltat cu mandrie produsul superior cu ultrasunete din generatia S, acesta este noul ecograf S40. Bazat pe platforma noua, revolutionara, care combina tehnologii de imagistica de baza SonoScape si design elegant ergonomic, ecograful S40 reprezinta noul standard de produse S serie SonoScape, care ridica performantele imaginii la un nivel record si satisface chiar si cele mai exigente cerintele.

SonoScape este dedicat furnizarii celor mai inalte standarde in ultrasonografie, fapt demonstrat de castigarea premiului Reddot Award in 2011.

Mail multe detalii despre Ecograful SonoScape S40

Ecograf A6V Sonoscape

Va prezentam ecograful A6V SonoScape ca un sistem cu ultrasunete usor de folosit, portabil, pentru cabinetele veterinare. Ecograful A6V este usor (6kg cu carucior mobil optional) dar versatilitatea e cea care confera un mediu de lucru confortabil pentru veterinari. Imaginea alb-negru  este de calitate superioara, softul specialiazat in domeniul veterinar si sondele  profesionale transforma A6V intr-un ecograf veterinar foarte dorit.

Ecograful A6V are un design ultracompact combinand caracteristicile esentiale ale unei operari usoare cu imaginea de inalta calitate nu numai pentru a obtine diagnostic de mare precizie ci si pentru cresterea increderii si confortului doctorului veterinar in timpul diagnosticarii.

Mail multe detalii despre Ecograful SonoScape A6V

ecograf-sonoscape-a6vet1